Arena Alba Iulia – Gloria Arad 1-0

19 iulie 2012 17:360 comments

Câştigătoarea Cupei României pe faza judeţeană, Arena Alba Iulia, a început turul I al Cupei României 2012-2013, faza naţională, contra arădenilor de la Gloria Arad.
Singura echipă neînvinsă din ediţia anterioară de campionat, Arena Alba Iulia, a întâlnit prima oară în istoria ei, o echipă din afara judeţului Alba, izbutind să treacă în faza superioară a competiţiei după ce a învins Gloria Arad cu scorul de 1-0.
Echipa antrenată de Ovidiu Barna, a început meciul foarte bine, ratând o ocazie monumentală prin Bucur care a scăpat singur cu portarul, dar „scăriţa” lui a trecut la o palma de transversală. Aproape pe toată durata primei reprize, oaspeţii de la Gloria Arad au fost prezenţi doar cu posesia, în timp ce gazdele au ratat puţinele ocazii ale primului mitan.
În repriza secundă, nivelul jocului a fost puţin mai ridicat, gazdele presând poarta oaspeţilor mult mai mult, iar după ce unul dintre mijlocaşii arădenilor a fost eliminat pentru cumul de galbene, cei de la albaiulienii au reuşit să înscrie prin Savu în minutul 79, după ce şutul acestuia a trecut pe sub portarul arădean.
„A fost un meci greu, am întâlnit un adversar bun, un adversar cu o mare tradiţie în Liga a III-a. Am ratat destul de mult, puteam să ne distanţăm încă din prima repriză, dar mă bucur pentru echipă şi pentru suporteri, că am reuşit să o facem în partea a doua şi mă bucur că nu am ajuns la loteria penalty-urilor, din cauza faptului că am fost destul de obosit şi nu stiu ce s-ar fi putut întâmpla”, a declarat Ovidiu Barna, antrenorul echipei Arena Alba Iulia.
Arena Alba Iulia: Barna – Mîrza, Boanchiş, Micu, Savu, Eşanu (36, Băcilă), Bucur, Marcu, Neagu, D. Florea, Brânză.
Reamintim faptul că Arena Alba Iulia a fost înfiinţată acum un an, reuşind să promoveze în Liga a IV-a după ce nu a ratat niciun punct pus în joc în Seria I a Ligii a V-a.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com