Arena Alba Iulia şi Europa luptă pe stadionul „Cetate”

6 august 2012 15:450 comments

Vineri, pe stadionul „Cetate”, va avea loc prima ediţie a Supercupei AJF Alba, partidă ce va pune faţă în faţă echipele Arena Alba Iulia şi Europa. Meciul va începe de la ora 18:00.
Este prima ediţie a Supercupei, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, iar în deschidere va avea loc Cupa AJF, în care se vor întrece şcolile speciale din judeţul Alba.
Elevii lui Radu Andone au şansa de a cuceri primul trofeu al competiţiei organizate de AJF Alba.
„Sunt convins că ne va aştepta un meci greu, căldura va fi un factor care va influenţa evoluţia ambelor echipe, dar trebuie să demonstrăm că suntem câştigătorii Ligii a IV-a”, declarat Radu Andone, antrenor Europa Alba Iulia.
Aflată în rol de „buturugă mică”, Arena Alba Iulia nu porneşte ca favorită în disputa de vineri, mai ales că Europa Alba Iulia este o echipă din Liga a III-a.
„Din punctul nostru de vedere, va fi un joc util, un adevărat test. O să întâlnim una din cele mai bune echipe din judeţ, iar dacă vom reuşi să câştigăm acest joc ne vom bucura enorm pentru încă un trofeu. Spre deosebire de Europa, noi avem jocuri în picioare, dar ei au mai multe antrenamente şi clar sunt peste noi la capitolul fizic. Ne vom juca şansa şi cel mai bun să câştige”, a declarat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com