Avântul Reghin – Europa Alba Iulia 1-1

23 august 2012 15:090 comments

Nou-promovata Europa Alba Iulia a susţinut, miercuri, un joc de pregătire în deplasare la Reghin, în compania formaţiei Avântul din localitate. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce la pauză gruparea din Alba Iulia conducea cu 1-0, graţie golului marcat de Haiduc în minutul 23.
Europa Alba Iulia a deschis scorul în minutul 23, după ce Haiduc a înscris în urma unor nesincronizări în defensiva grupării din Reghin. Avea să fie 1-1 în minutul 60, când fundaşii centrali ai „Europei” au fost surprinşi cu un balon în adâncime, iar atacantul formaţiei-gazdă a înscris cu un şut pe sub portar.
„Sunt mulţumit, a fost un test util pentru noi. Am jucat cu o echipă de nivelul nostru, e bine că ne-am mişcat şi că nu ne-am accidentat. Încerc să mai fac un amical pe vineri-sâmbătă”, a declarat Radu Andone, antrenor principal FC Europa Alba Iulia.
Europa Alba Iulia a mizat pe următorii jucători în partida de la Reghin: Şimeni – Haiduc, Andrea, Groza, Arsene – Apetri, Bratima, Hârciagă, Circov – Cristea, Felindean. Au mai jucat: Răducanu, Igna, Lupşan, Oară, Nuţ, Costan, Samoilă, Culda, Oniche, B. Cristea şi Popa. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com