BASCHET: Deplasare grea pentru CSU Alba Iulia sub Tâmpa

30 octombrie 2013 13:481 comment

baschetDeplasare sub Tâmpa pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară va întâlni, joi, cu începere de la ora 17:00, în deplasare pe Olimpia Brașov, într-o partidă care contează pentru etapa a VI-a a Campionatului național de baschet feminin, Divizia A. Partida se anunță una dificilă pentru sportivele lui Miroslav Popov, chiar dacă pornesc drept favorite, având în vedere că echipa gazdă are un început bun de sezon și un lot de jucătoare puternic.
Înaintea partidei, Olimpia Brașov ocupă poziția a șaptea în campionat, după ce a obținut 3 victorii și 2 înfrângeri în cinci etape disputate. De cealaltă parte, CSU Alba Iulia se plasează pe locul 4 în clasament, cu 4 succese și un singur eșec, împotriva campioanei ICIM Arad.
În confruntările directe, avantajul este clar de partea universitarelor din Alba Iulia, care conduc cu scorul de 10-0 în meciurile față în față cu brașovencele. Ultima partidă dintre Olimpia și CSU Alba Iulia disputată în Sala Forex din Brașov, s-a încheiat cu scorul de 71-60, pentru trupa oaspete.
În acest sezon, în lotul brașovencelor, condus de pe bancă de Dan Calancea, se află nu mai puțin de șase straniere, trei din Serbia, două din Statele Unite ale Americii și una din Bosnia și Herțegovina. În meciul de sub Tâmpa, de la CSU va lipsi pivotul Larisa Toma, care acuză o ușoară accidentare.
Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: „Trebuie să fim foarte concentrați pe acest meci, deoarece nu ne dorim să pierdem meciuri în care plecăm drept favoriți, chiar dacă jucăm în deplasare. O voi folosi, după două partide în care am menajat-o, și pe Khadijah Whittington, însă nu mă voi putea baza pe Larisa Toma, ușor accidentată. Sper să ne facem jocul nostru normal, cu o apărare agresivă, joc rapid în atac, iar astfel vom câștiga. Știu că Olimpia are foarte bune aruncătoare de 3 puncte și aleargă bine, însă noi trebuie să facem tot ce putem pentru a le opri.”

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com