BASCHET DIVIZIA A:Meci de palmares pentru CSU Alba Iulia

15 martie 2012 15:510 comments

CS Universitatea Alba Iulia se deplasează sâmbătă la Târgovişte pentru partida din deplasare cu liderul CSM Târgovişte. Partida de la Târgovişte va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în sala sporturilor din Târgovişte.
Partida de la Târgovişte nu va avea o miză specială, cu toate că se întâlnesc echipele de pe locurile 1 şi 3. Cu reale probleme de lot, CS Universitatea Alba Iulia va încerca să ofere o replică pe măsură celei mai bune echipe din campionat.
”Este un simplu meci de campionat, practic fără nici o relevanţă în privinţa stabilirii clasamentului. De aceea va fi un bun prilej pentru a ne pregăti tactic pentru finalul sezonului. Nu există încărcătura rezultatului nici pentru noi nici pentru echipa gazdă, de aceea sper să fie un meci frumos şi să se termine fără accidentări”, a declarat Petru Eleş, director sprotiv CS Universitatea Alba Iulia.
Astfel, de la Târgovişte vor lipsi Bianca Voica, Carmen Negru şi Luminiţa Manta, iar Nadia Parker şi Breanna Salley sunt incerte. CSU Alba Iulia se va bucura şi de susţinerea galeriei ”Gruppo Arnsberg” la Târgovişte. Un microbuz cu suporteri va porni din Alba Iulia spre Târgovişte în ziua meciului.

l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com