Campionatul Munților Apuseni 2013, derby-uri in etapa cu numarul 2 !

12 iulie 2013 13:431 comment

DSC02150Prima etapă din noul sezon al Campionatului Munților Apuseni – fotbal pe teren redus pentru zona rurală – a înregistrat foarte multe goluri marcate (scorul etapei fiind 18-0 pentru campioana copiilor de anul trecut: Bistra, în fața echipei din Bucium), dar și rezultate surpriză (echipa de seniori din Roșia Montană fiind învinsă pe teren propriu de echipa din Mogoș, scor final 2-3, după ce echipa campioană a condus cu 2-0!)
Ambițiile au devenit din ce în ce mai mari, de la un an la altul, iar unul din jocurile cele mai spectaculoase ale primei etape a fost cel dintre echipele de seniori din Lupșa și Arieșeni, rezultatul final înregistrat fiind 5 -5, după câteva răsturnări de scor!
În clasamentul golgeterilor s-au înscris deja în top, după prima etapă, următorii jucători:
COPII: 1. Dup Denis (Bistra) – 7 goluri marcate, 2. Bobar Vlad (Bistra) – 6 goluri, 3. Căbulea Gabriel (Lupșa) și Scrob Radu (Albac) cu câte 5 goluri marcate;
SENIORI: 1.Beleiu Adrian (Poiana Vadului) – 6 goluri marcate, 2. Savu Alexandru (Ocoliș) și David Romică (Lupșa) cu câte 4 goluri marcate, 3. David Dan (Arieșeni) – 3 goluri.
În etapa cu numărul 2, ce se va disputa duminică – 14 iulie, la Ciuruleasa (grupele A și B), respectiv la Lupșa (grupele C și D), vom avea jocuri foarte disputate, capul de afiș fiind ținut de meciul de seniori Roșia Montană – Sălciua (adică tocmai echipele din finala mare a ediției trecute!), joc ce va avea loc la Ciuruleasa. Se vor mai întâlni în competiția seniorilor, la Ciuruleasa: Poiana Vadului – Albac, Mogoș – Sohodol (toate cele 4 echipe având câte o victorie după prima etapă!), iar la Lupșa (grupa C) derby-ul etapei va fi între Lupșa și Almașu Mare!
Programarea completă a jocurilor și rezultatele înregistrate, precum și clasamentul grupelor, le puteți urmări AICI.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com