Căpitanul Unirii Alba Iulia, Mihai Adrian Pascal, părăseşte clubul „alb-negrilor”

30 august 2012 16:330 comments

Unirea Alba Iulia a pierdut, joi, cel mai important om din sezonul precedent. Căpitanul Mihai Adrian Pascal a părăsit echipa „alb-negrilor”, dezamăgit de situaţia financiară a clubului.
Noua destinaţie a fotbalistului este FCM Târgu Mureş, grupare favorită la promovarea în Liga I.
„Mi-a fost greu să iau această decizie, dar nu pot să dau cu piciorul unei asemenea şanse. Am o vârstă şi e şansa mea să promovez şi, dacă apăr bine, să evoluez în Liga I. Îmi pare rău pentru Stelian Gherman, dar asta e situaţia”, a declarat Mihai Adrian Pascal.
Pascal a apărat poarta echipei din Alba Iulia un sezon şi jumătate. Prezent la stadion, Vasile Trifan a punctat scurt: „Nu a semnat actele, acum să vedem care pe care.”
Portarul albaiulienilor a profitat de naivitatea conducătorilor care au lăsat înregistrarea contractelor până cu o zi înainte de meci, iar de acest lucru a profitat din plin goalkeeper-ul hunedorean, care a renunţat la înţelegerea cu „alb-negrii” pentru a merge la FCM Târgu – Mureş. Nu ar fi exlus, ca Pascal să apere, în prima etapă a noului sezon, pentru formaţia târgumereşenilor.
„E problema lui, are contract semnat cu noi. Vom vedea ce se va stabili la federaţie. Sunt dezamăgit, nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui. Altceva nu pot să zic”, a declarat preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.
În intersezon, „alb-negrii” i-au mai pierdut pe: Negură, Pleniceanu, Pecarov, Olteanu, Şerban şi Ciofu.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com