Cele mai populare tipuri de pariuri din tenis

28 aprilie 2022 10:320 comments

Desi tenisul nu este atat de popular precum fotbalul in lumea pariurilor sportive, exista numeroase oferte de pariere si pentru competitiile de tenis. Agentiile propun cote pentru aproape toate competitiile ale sportului alb.

Daca inca nu ai incercat pariuri legate de partidele de tenis, e bine sa afli cate ceva despre cele mai populare tipuri de pariuri din tenis.

Pariurile simple

Pariurile simple sunt evident cele unde ai un singur pronostic pe care plasezi miza. Cei care pariaza des pe meciuri de tenis prefera de regula o optiune unica pe bilet, care are si o cota destul de buna. Sansa de castig e relativ mare si ai posibilitatea de a castiga rapid, daca pariul se dovedeste corect.

Poti selecta partide dintr-o gama larga de competitii, ofertele de pariuri la tenis sunt variate si ai posibilitatea sa faci bani intr-un timp destul de scurt.

Daca inca nu te-ai decis unde sa pariezi, afla ca la agentia online 888sport poti alege cele mai bune oferte la pariurile pe tenis, atat pre-meci, cat si live. Asadar, daca esti un fan al acestui sport vei gasi pe site-ul 888 o oferta diversificata de pronosticuri pe tenis, din care poti alege cele mai interesante competitii si tipuri de pariuri.

Pariurile multiple

Selectarea mai multor evenimente pe acelasi bilet inseamna un pariu multiplu. Evident, acest gen de pariu inseamna un risc mai mare de esec, dar si sanse pentru un castig net superior. Multi jucatori prefera sa adauge pe biletele de pariuri mai multe pronosticuri, cu o miza mai mica, dar cu o cota totala mai mare. Tenisul aduce multe satisfactii celor care aleg astfel de pariuri pe mai multe evenimente.

Sisteme de joc

Ai posibilitatea, de asemenea, sa alegi sisteme de joc, iar multe agentii propun acest gen de pariuri, mai cu seama cand alegi pariuri pre-match. Exista foarte multe variante de pariere destul de profitabile, daca stii cum sa utilizezi un sistem de joc bazat pe cunostinte bune in domeniul tenisului.

Astfel, dupa ce alegi un anumit numar de pronosticuri pe bilet, vei vedea optiunile de sistem disponibile. Prin intermediul lor poti inregistra profit chiar si fara ca toate pronosticurile selectate sa fie corecte.

Pariuri antepost

Pariurile pe termen lung se mai numesc si antepost. In acest caz poti paria pe castigatorul unui turneu, pe evolutia unui anumit jucator in acel turneu sau in acel sezon competitional.

Este evident ca de multe ori castigatorii unui turneu nu sunt simplu de intuit, chiar daca plasezi acest gen de pariuri in fazele mai avansate ale competitiei. In ofertele agentiilor de pariuri exista posibilitatea sa mizezi pe diferite partide din competitiile circuitelor ATP si WTA, dar si pariuri pe invingatorii la turneele de Grand Slam masculin si feminin.

Pariuri pe castigator

Un astfel de pariu este disponibil inainte de inceperea meciului, dar si pe intreaga durata a partidei, daca e vorba de pariuri live. Cotele variaza si aici, in functie de nivelul de performanta al fiecarui jucator implicat si probabilitatea de a castiga partida.

Cei care pariaza des pe partide de tenis considera acest pariu ca fiind unul din cele mai populare si cautate pariuri. Desigur, primii jucatori de tenis din clasamentele WTA sau ATP sunt printre favoriti, dar exista si surprize pe care le pot aduce anumiti outsideri talentati.

Nu este rara situatia in care un favorit intr-un turneu este invins de un necunoscut, care se afirma in elita tenisului mondial si isi incepe astfel ascensiunea. In acest caz, cotele foarte mari pe jucatorii de acest tip pot aduce castiguri considerabile.

Pariuri pe seturi

Pariul pe seturi este unul dintre cele mai interesante si profitabile pariuri pe tenis. De asemenea, este poate unul dintre cele mai dificile, dar cu cote excelente, deci merita incercat.

Rezultatele pentru castigatorul setului le afli aproape imediat, poti paria pe favorit ca invinge intr-un anumit set si ai sanse foarte bune de castig.

Pariuri pe scor corect

Pariurile pe scor corect pot fi o alegere interesanta, mai ales pentru meciurile din tenisul feminin. Se joaca doar 3 seturi, deci poti miza pe scorul de 2:0, cand favorita joaca cu o jucatoare mai slab cotata sau poti paria 2:1, atunci cand consideri ca meciul va fi mai echilibrat.

Cotele evident ca sunt superioare fata de pariurile pe castigator si tocmai de aceea aceste pronosticuri sunt preferate de multi pariori.

Pariuri pe game-uri

Un astfel de pariu este folosit mai ales atunci cand joaca doi tenismeni excelenti, pe serviciu propriu. Se poate miza pe minimum 10 game-uri intr-un set, cu cote foarte bune. Daca un jucator bine cotat joaca cu un outsider, poti paria pe un numar foarte mic de game-uri. Exista uneori si surprize, mai cu seama in primul set, cand un outsider poate reusi sa isi adjudece propriul serviciu, ducand setul respectiv la tie-break.

De asemenea, exista si pariuri pe game-uri care fac referire la intregul meci si bineinteles ca ai nevoie de ceva inspiratie pentru a putea anticipa corect cat de scurt sau lung va fi respectivul meci.

In concluzie, acum stii cam ce tipuri de pariuri sunt mai des folosite de catre cei care aleg meciuri de tenis pe biletele lor de pariuri. In timp vei acumula cunostinte si experienta care iti vor permite sa alegi cele mai bune pronosticuri la meciurile de tenis.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com