Ciprian Selagea faţă în faţă cu fosta echipă

6 septembrie 2012 18:570 comments

Mijlocaşul echipei FC Bihor Oradea, albaiulianul Ciprian Selagea, va avea parte sâmbătă de un duel cu adevărat special. Fotbalistul îşi va întâlni fosta echipă, Unirea Alba Iulia, într-un meci ce va conta pentru etapa secundă a Ligii a II-a.
Transferat în această vară la Dinamo Bucureşti de FC Bihor, mijlocaşul a fost împrumutat până în iarnă la gruparea orădeană.
„E un meci special pentru mine, e normal să-mi doresc victoria pentru că eu joc pentru FC Bihor Oradea. Îmi doresc nespus de mult să câştigăm. Chiar dacă Unirea are probleme, noi trebuie să fim atenţi şi să tratăm meciul cu seriozitate maximă. Nu am nicio revanşă de luat, sunt prieten cu toată lumea de la Alba Iulia”, a declarat Ciprian Selagea, mijlocaş FC Bihor Oradea.
Fotbalistul nu s-a arătat indiferent la cele ce se petrec pe „Cetate”, în aceste momente. Selagea este la curent cu faptul că echipa lui Gherman se confruntă cu mari probleme financiare. Mijlocaşul s-a arătat dezamăgit de soarta clubului care l-a lansat în fotbalul mare.
„Îmi pare nespus de rău că Unirea a ajuns aşa. E echipa care a lansat în fotbalul românesc atâţia jucători cum e Gicu Grozav, Florin Ilie, Dinu Moldovan, Nicuşor Stanciu, Fabian Himcinschi, Alexandru Giurgiu şi lista poate continua. Acum la echipă mai sunt tineri talenţi, este mare păcat. Mă doare nespus de mult când văd că o echipă care a dat atât de mult pentru fotbalul românesc, a ajuns aşa. E cert că Unirea se scufundă”, a mai punctat Selagea.
În acest sezon, FC Bihor Oradea şi-a fixat obiectivul principal: promovarea în Liga I.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com