Colegiul Economic, locul trei la faza zonală a Cupei Liceelor

23 aprilie 2012 15:040 comments

Colegiul Economic a pierdut în ultimul meci disputat în cadrul fazei zonale a Cupei Liceelor, fiind învins de Colegiul Naţional „Mircea Eliade” din Sighişoara, cu scorul de 7-4.
“Economiştii” au avut parte de un meci extrem de dificil împotriva formaţiei care avea să câştige această competiţie, fiind conduşi aproape în permanenţă de mureşeni. În minutul 10 al celei de a doua reprize, scorul indica 4-4, dar mureşenii au preluat conducerea din nou, cu opt minute înainte de fluierul final. Fiind presat de timp, Colegiul Economic a încercat să revină în joc, dar echipa din Sighişoara a punctat de două ori pe contraatac şi au reuşit să se califice la faza naţională a competiţiei, fiind ajutată de jocul rezultatelor. La sfârşitul meciurilor, mai echilibrate decât se aştepta toată lumea, departajarea s-a făcut după golaveraj, rezultatele calculelor dând câştigătoare pe C.N. „Mircea Eliade” Sighişoara (+2), urmat de LPS Cluj (0) şi Colegiul Economic, cu (-3).
Marcatorii partidei au fost Răzvan Frenţiu (3 reuşite) şi Ioan Nicula (o reuşită).
Răzvan Frenţiu a fost principalul jucător pentru Liceul Economic, fiind golgeterul economiştilor cu 11 reuşite la Târgu Mureş, un jucător care a fost în curtea celor de la Unirea Alba Iulia activând la juniori A, dar nefolosit în nicio partidă. În prezent, el joacă la Performanţa Ighiu şi se anunţă a fi o nouă speranţă pentru fotbalul albaiulian. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com