Consiliul Judeţean Alba, interesat să sprijine financiar Unirea Alba Iulia

5 iulie 2012 16:171 comment

Unirea Alba Iulia începe să primească semnale pozitive din partea autorităţilor judeţene. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, s-a întâlnit joi dimineaţă cu preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu. Principala problemă discutată de cei doi a fost situaţia delicată prin care trece echipa de fotbal Unirea Alba Iulia.
Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, a solicitat preşedintelui ”alb-negrilor” să facă un memoriu cu problemele existente la clubul albaiulian. În acest moment, FC Unirea Alba Iulia are datorii de 350.000 de euro (cu tot cu datoriile la stat) şi are de încasat 150.000 de euro.
”Sunt semnale pozitive că se doreşte implicarea. Sunt bucuros că se caută soluţii şi sunt convins că împreună vom găsi soluţii pentru a continua în Liga a II-a. A fost o discuţie cu domnul Roman, acesta se implică personal pentru a ne ajuta să ieşim din impas. După-masă voi avea o discuţie şi cu domnul Albani şi împreună sperăm să găsim o soluţie să continuăm”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte executiv Unirea Alba Iulia.
În prezent, clubul albaiulian are probleme cu “Man Tours”, societate care a solicitat intrarea în insolvenţă a clubului. Vestea bună pentru fanii albaiulieni este dată de faptul că echipa nu va avea probleme pentru a se înscrie în noul sezon competiţional.
Mihai Dăscălescu urmează să se întâlnească şi cu viceprimarul Simone Albani, pentru a încerca să atragă alături de echipă şi Primăria Municipiului Alba Iulia.
Pentru ca FC Unirea Alba Iulia să poată fi finanţată de CJ Alba şi de Primăria Municipiului Alba Iulia, şefii clubului trebuie să schimbe modul de organizare a clubului, astfel încât să poată fi finanţat din bugetul local şi judeţean.

Cătălin Crăciun

1 Comment

  • D-lor sefi ai CJ si CL Alba-Iulia vad ca iar vreti sa va distrati la fotbal pe bani publici…?Poate nu ati auzit de directiva UEFA preluata si publicata de FRF in 9.5.2011 prin care echipele de fotbal sa devina de drept privat din 1.7.2012 si sa nu se mai aloce acestora bani publici pentru distractia unora.Auzi DNA,astia nu au auzit ce dosare au consilierii din campionatul trecut pentru abuzul facut !

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com