CS Navobi Alba Iulia – Independenţa Baia Mare, 3-2

27 mai 2012 14:569 comments

Zi istorică pentru clubul albaiulian de fotbal feminin, CS Navobi Alba Iulia. La prima reprezentaţie pe Stadionul ”Cetate”, fetele au reuşit să învingă Independenţa Baia Mare cu scorul de 3-2, după ce la pauză tabela indica 2-0.
Debut fericit pentru fetele antrenate de Alexandra Marian: au reuşit să învingă formaţia Independenţa Baia Mare, echipă care a terminat sezonul pe locul 5 în cadrul Ligii I de fotbal feminin, în Seria Vestică. Victoria fost oarecum aşteptată, deoarece oaspeţii au aliniat o formulă cu junioare.
Primul gol din istoria echipei Navobi a fost punctat chiar de antrenoarea echipei, Alexandra Marian, dintr-o lovitură liberă directă. Laura Andone a reuşit să majoreze diferenţa după un contraatac, iar Corina Clamba a marcat ultimul gol pentru albaiulience, după o învălmăşeală în careul oaspeţilor. Andreea Pop nu a fost însă de acord cu scorul de pe tabelă, iar componenta naţionalei României U-17 a reuşit o dublă, închizând tabela.
“A fost foarte bine, bucurie mare între noi, am jucat bine, având în vedere ca a fost primul meci. Fetele s-au descurcat bine, emoţii au fost la început, însă, după marcarea primului gol, şi-au revenit şi au intrat bine în joc, iar asta s-a văzut deoarece victoria a fost de partea noastră. Pe viitor, sperăm să fie cât mai multe amicale şi cu băieţii, dacă se poate, dacă nu, cu alte echipe din alte judeţe, iar acesta a fost primul test, pe care cred că l-am trecut cu brio”, a declarat Alexandra Marian, antrenor Navobi Alba Iulia.
CS Navobi Alba Iulia: Bianca Matei, Violeta Cârpaci, Cristina Drâmbărean, Nicoleta Ghiviziu, Corina Stoica, Georgiana Popa, Laura Andone, Oana Neamţu, Alexandra Marian, Geanina Matei.
În a doua repriză, au mai jucat: Corina Clamba, Alexandra Holobuţ, Mădălina Angelescu, Ana Maria Petruţiu, Dariana Indrei, Petronela Cristea, Reghina Drăgoi, Petronela Ghiviziu, Valeria Lăcătuş şi Andreea Ailoaie. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com