CS ŞTIINŢA BACĂU – CS VOLEI ALBA BLAJ, 3-1

8 noiembrie 2012 15:510 comments

CS Volei Alba Blaj s-a deplasat la Bacău pentru disputa tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin. Echipa antrenată de Marius Macarie a pierdut în faţa formaţiei CS Ştiinţa Bacău cu scorul de 3-1 (28-26, 25-19, 19-25, 25-15 ).
Echipa din „Mica Romă” a suferit astfel prima înfrângere din Cupa României, după succesele clare contra CSU Argeş Piteşti. Scorul nefavorabil a fost înregistrat la doar patru zile după succesul surprinzător împotriva voleibalistelor de la Dinamo Bucureşti.
„Meci echilibrat, primul set şi-a spus cuvântul arbitrul secund, sfertul doi a fost clar al Bacăului, sfertul trei al nostru, iar sfertul patru din nou al echipei din Bacău. Victoria Bacăului era aşteptată, dar din păcate un set l-a decis arbitrul secund. Am venit cu gândul de a câştiga cel puţin un set în această deplasare dificilă şi am reuşit. De acum ne gândim doar la partida cu Universitatea Cluj”, a declarat Ştefan Ştefânescu, preşedinte CS Volei Alba Blaj.
Volei Club Alba Blaj a fost reprezentată la Bacău de către: Roxana Lupu, Valentina Rusu, Laura Mastahac, Irina Alexandru, Melinda Dobeş, Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Marija Sandic, Bojana Stojkovic şi Andreea Niţulescu. Alexandra Ciontoş nu a făcut deplasarea din cauza unei accidentări.
Meciul retur se va disputa pe data de 28 noiembrie în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj, iar aportul publicului ar putea împinge echipa în actul următor al competiţiei.
Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com