CS Universitatea a călcat în picioare Galactica Braşov

17 ianuarie 2011 00:000 comments

Formaţia de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia a început noul an în forţă. După ce au umilit în partida amicală Universitatea Cluj, baschetbalistele albaiulience au mai făcut sâmbătă seara încă o victimă. Meciul a fost condus de la un capăt la celălalt de trupa pregătită de George Lăncrănjan, în vreme ce ambiţiile fostelor albaiulience Chirilă şi Teocan au fost zadarnice, întrucât cele două nu au reuşit să pună probleme serioase echipei noastre.
Rezultatul final 81-42 (pe sferturi 22-8, 21-6, 21-19, 17-19) a fost gustat pe deplin de cei aproximativ 200 de spectatori prezenţi în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
Antrenorul George Lăncrănjan s-a declarat surpins de faptul că echipa lui s-a impus la această diferenţă de scor. ”A fost o partidă surprinzător de uşoară, mă aşteptam să fie un pic mai grea, nu că n-au jucat foarte bine Braşovul, dar mă aşteptam să fie un rezultat mai strâns pe final. Toate partidele vor fi grele, în Divizia A toate partidele sunt grele şi le tratăm cu maxim de seriozitate. Sper să terminăm pe locul 9, acum îmi iau informaţii despre celelalte echipe”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.
În opinia antrenorului albaiulian, Ana-Maria Chirilă şi Andrada Teocan nu au creat mari probleme echipei pe care o pregăteşte. ”Nu ne-au pus probleme foarte mari, nici un meci nu seamănă cu celălalt. Le urez succes fetelor în continuare”, a mai spus George Lăncrănjan.
Punctele formaţiei albaiuliene au fost realizate de: Luiza Voinea 18, Elena Dincă 17, Alexandra Uiuiu 14, Volha Tămărgeanu 13, Adina Pop 11, Bianca Voica 5, Oana precup 2, Silvia Grădinaru 1.
În meciul de sâmbătă George Lăncrănjan a trimis în teren din primul minut următorul ”5”: Volha Tămărgeanu, Luiza Voinea, Adina Pop, Elena Dincă şi Alexandra Uiuiu. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com