CS Universitatea a câştigat ultima partidă din acest sezon

21 martie 2011 00:030 comments

Baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia s-au impus sâmbătă după-amiază cu 68-45 (pe sferturi: 10-11, 22-7, 26-17, 10-10), în faţa grupării CSM ”U” Oradea. Albaiuliencele au resimţit oboseala acumulată la jocurile anterioare, în vreme ce orădencele au profitat din plin de faptul că miercuri au stat şi nu au avut meci. ”A fost un meci bun, ne-am apărat foarte bine, din păcate nu ne-a intrat mingea în coş, dar având în vedere că noi am fost puţin obosite, este scuzabil. Noi o să continuăm să ne antrenăm, o să facem nişte amicale, nu le putem da drumul de acum pentru că şapte luni de pauză e prea mult. Mai e mult de lucru la fetele care joacă mai puţin, fetele cresc însă trebuie răbdare”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.
Antrenorul albaiuliencelor a mărturisit că în pauza competiţională şi-ar dori să-şi întărească echipa pe care o pregăteşte. ”Aş avea nevoie de un pivot neapărat şi de un fundaş, avem nevoie de un om mare”, a mai spu George Lăncrănjan, antrenor CS Universitatea LPS Alba Iulia.
Pentru echipa noastră au marcat: Alexandra Uiuiu 18, Luiza Voinea 14, Volha Tămărgeanu 10, Elena Dincă 7, Adina Pop 5, Oana Precup, Silvia Grădinaru şi Carmen Negru (toate câte 4 puncte), Bianca Voica 2.
La meci a asistat preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, dar şi rectorul Universităţii, Moise Achim. CS Universitatea LPS Alba Iulia a încheiat campionatul pe aceeaşi poziţie ca în sezonul precedent, doar că de această dată, au crescut atât investiţiile cât şi evoluţia echipei de baschet feminin.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com