CS Universitatea a încheiat sezonul pe locul 5

7 mai 2012 15:370 comments

Trupa antrenată de Tomas Bilek s-a impus şi la Timişoara. După ce, în tur, CS Universitatea a învins BC Danzio Timişoara cu scorul de 76-57, în retur, echipa din Alba Iulia a câştigat cu 83-77 (pe sferturi 17-20, 22-15, 22-25, 16-23).
Succesul de la Timişoara a asigurat echipei din Alba Iulia locul 5, o poziţie modestă faţă de aşteptările fanilor albaiulieni dar şi de investiţiile suplimentate în iarnă, când echipa a mai transferat două jucătoare, ale căror salarii ajung în total la aproximativ 20.000 de lei lunar. Chiar şi aşa, viitorul la Alba Iulia se anunţă a fi frumos, deoarece rectorul Daniel Breaz, împreună cu autorităţile locale au promis că echipa din Alba Iulia va juca în cupele europene.
În partida de la Timişoara, pentru CSU Alba Iulia au marcat: Nadia Parker 25, Taneisha Harrison 23, Becca Tobin 19, Eniko Tarţa 8, Breanna Salley 7, Oana Precup 1.
”Transavia”, noul sponsor principal?
Chiar dacă soarta echipierelor de la CS Universitatea nu este clarificată, sportivele de bază aflându-se la final de contract (la fel şi directorul sportiv Petru Eleş), la Alba Iulia se pregăteşte o mutare importantă pentru viitorul echipei. Surse apropiate susţin că firma ”Transavia” şi-a anunţat intenţia de a finanţa echipa în sezonul viitor, cu obiectivul clar: cucerirea titlului de campioană.
Recent, firma amintită şi-a retras sprijinul pe care-l oferea unei formaţii din Cluj-Napoca. (C.C.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com