CS Universitatea Alba Iulia – CSM Satu Mare. Să-nceapă play-off-ul

4 aprilie 2012 15:240 comments

CS Universitatea Alba Iulia s-a calificat în play-off-ul Diviziei A la baschet feminin şi va întâlni joi pe propriul teren, CSM Satu Mare, echipă pentru care evoluează şi MVP-ul de la meciul All Star, Claudia Pop.
Fără Katya Abramzon, echipa antrenată de Tomas Bilek nu va avea o misiune uşoară în faţa echipei din Satu Mare , mai ales că vizitatorii din Satu Mare au tot lotul la dispoziţie. Chiar şi aşa, echipierele Universităţii nu vor să se predea în partida de joi.
”Pentru noi este un meci important şi suntem pregătite pentru meciul cu Satu Mare, ca şi cum ar fi pentru noi o finală. De acum înainte nu ne mai putem juca. În primul rând, atuul nostru este că suntem o echipă, iar pentru că suntem o echipă o să suplinim lipsa Katyei şi o să jucăm pentru ea”, a declarat Ancuţa Stoenescu.
Fostul conducător al echipei din Satu mare, Petru Eleş susţine că şansele sunt uşor în avantajul echipei CSM Satu Mare.
”Eu am declarat înainte de accidentarea Katyei că şansele sunt 50% cu un uşor avantaj pentru noi pentru că avem avantajul terenului propriu. Acum cred că Satu Mare are un uşor avantaj, dar asta nu înseamnă că nu vreau să câştigăm mâine. Sperăm să o înlocuim lipsa ei”, a declarat Petru Eleş, director sportiv, CS Universitatea Alba Iulia.
În partida de joi, Eleş se teme de trei sportive de la CSM Satu Mare, este vorba de Claudia Pop, Shanika Freeman şi Amra Mehmedic.
”Sunt trei jucătoare care poate decide un meci, Pop, Mehmedic şi Freman. Nu este un moment al adevărului, echipa din Alba Iulia a terminat un sezon foarte bun, iar acest parcurs bun a trebuit să continue, dar a intervenit acea accidentare stupidă care ne poate influenţa”, a mai spus Petru Eleş.
Meciul dintre CS Universitatea şi CSM Satu Mare va avea loc joi, la Alba Iulia, în sala de sport a Universităţii ”1 Decembrie 1918”, cu începere de la ora 17:00. Jocul din play-off va fi arbitrat de Marius Ciulin şi Alin Faur, în vreme ce comisarul acestei partide va fi Eugen Poenaru.
Meciurile din play-off se joacă după sistemul două victorii din trei meciuri. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com