CS Universitatea – BC Galactica Braşov, mâine de la ora 16:00

14 ianuarie 2011 00:030 comments

Mâine, formaţia de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia va întâlni pe propriul teren BC Galactica Braşov, în primul meci din partea a doua a campionatului dedicată echipelor ce se vor lupta pentru locurile 9-16. Directorul tehnic al Universităţii consideră partida de mâine ca fiind cea mai grea din toate întâlnirile. ”Va fi cel mai greu meci, este foarte important să câştigăm sâmbătă pentru că de acest meci depinde parcursul nostru în 9-16”, a declarat Nicuşor Marcu, director tehnic CS Universitatea LPS Alba Iulia.
Meciul pune faţă în faţă şi mai multe ambiţii dar şi prietenii. De pildă, Ana Maria Chirilă revine la Alba Iulia în postura de adversară a Universităţii. Aceasta speră să se impună cu gruparea braşoveană, chiar dacă o încearcă mari emoţii la revenirea în oraşul Unirii. ”Îmi este greu să revin ca adversară, dar mă şi bucur că îmi revăd colegele şi cea mai bună prietenă (Luiza Voinea). Vreau să câştigăm şi am o mare ambiţie în acest sens. Nu consider ca fiind o revanşă, consider că trebuie să joc la adevărata mea valoare să vadă antrenorul ce a pierdut şi pe cine a ţinut pe tuşă jumătate de campionat”, a declara Ana-Maria Chirilă, Galactica Braşov.

Luiza Voinea: ”Patru sferturi uit de prietenie”

Prietenă bună cu Ana-Maria Chirilă şi colege de apartament pe perioada şederii Anei la Alba Iulia, Luiza Voinea nu consideră că meciul va avea o încărcătură mai mare pentru ea. ”Sunt profesionistă şi pe perioada celor IV sferturi uit de prietenie şi de tot”, a declarat Luiza Voinea, CS Universitatea LPS Alba Iulia.
Totuşi, sportiva rămasă la Alba Iulia simte lipsa Anei Chirilă. ”Este greu fără ea pentru că ne-am obişnuit împreună”, a mai spus Luiza Voinea.
Partida dintre CS Universitatea LPS Alba Iulia – BC Galactica Braşov va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”, Alba Iulia.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com