CS Universitatea – CSM Satu Mare 60-62

5 aprilie 2012 18:040 comments

CS Universitatea a întâlnit joi, pe propriul teren, CSM Satu Mare, în prima manşă a play-off-ului din Divizia A, la baschet feminin. Echipa pregătită de Tomas Bilek a început partida cu un real handicap, fiind condusă în primele două sferturi de gruparea din SatuMare. În sferturile trei şi patru echipa din Alba Iulia a dat semne de revenire, iar publicul a trezit echipa la viaţă, iar rezultatul final a fost:60-62 (pe sferturi 19-21, 9-14,15-15,17-12 ).
În primul sfert, echipa pregătită de cehul Tomas Bilek nu a reuşit să impresioneze prea mult, gruparea din Satu Mare aflându-se în permanenţă la conducerea jocului. De menţionat este faptul că echipa din Alba Iulia a fost ocolită de noroc pe parcursul primelor două sferturi, mingea refuzând parcă să intre în coş.
Sfertul secund a adus o echipă din Satu Mare care s-a apărat excelent, încasând doar 9 puncte în cele 10 minute, fiind practic imposibil pentru CSU să puncteze.
Sfertul trei a adus o revenire a echipei din Alba Iulia, dar şi o revigorare a publicului, care a dat impresia că priveşte un meci lipsit de importanţă în primele două sferturi. Purtate pe val de spectatori dar şi de galeria ”Gruppo Arnsberg”, baschetbalistele lui Bilek au dat semne de revenire, însă pe tabelă echipa care conducea a fost tot CSM Satu Mare.
Ultimult sfert nu a adus surprize majore, doar aceeaşi tentativă de a reveni pe tabelă a echipei din Alba Iulia. Finalul s-a dovedit a fi unul nebun, dar din păcate CSU a pierdut disputa cu CSM Satu Mare.
Pentru CSU au marcat: Rebecca Tobin, Breanna Salley, Eniko Tarţa, Nadia Parker, Ancuţa Stoenescu, Taneisha Harrison

Visul unei medalii s-a sfârşit
Odată cu înfrângerea de pe propriul teren, pentru CSU a luat sfârşit şi visul în care echipa pregătită de Tomas Bilek ar fi putut obţine o medalie la care suporterii echipei au sperat pe tot parcursul campionatului. Chiar dacă mai are de disputat şi manşa de la Satu Mare, pentru CSU va fi extrem de dificil să învingă în deplasare, la Satu Mare, mai ales că în această joi au avut şansa de a obţine primul succes din cele două necesare pentru calificarea mai departe.
Aşadar, visul pe care şi l-au propus oficialii echipei, acela că Alba Iulia va ocupa un loc pe podium la finele acestui sezon, este unul destul de greu de realizat în aceste momente.
Partida de la Satu Mare va avea loc pe 12 aprilie, iar dacă CSU va pierde va fi eliminată din competiţie, întrucât play-off-ul se joacă după sistemul două victorii din trei jocuri. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com