CS Universitatea în faţa unui nou derby

9 februarie 2012 15:380 comments

Baschetbalistele de la CS Universitatea Alba Iulia vor avea parte, sâmbătă, de o partidă dificilă în compania formaţiei CSB Alexandria, meciul fiind catalogat de către Petru Eleş ca fiind cel mai greu din retur până la ora actuală. Antrenorul Tomas Bilek nu va putea conta pe serviciile Nadiei Parker, aceasta fiind accidentată.
Sâmbătă, de la ora 17.00, echipierele de la CS Universitatea vor avea parte de un nou derby. Este vorba despre partida cu Alexandria, dispută pierdută în turul campionatului. Fără serviciile Nadiei Parker, antrenorul Bilek nu va avea o misiune uşoară, întrucât sportiva accidentată era o prezenţă obişnuită în echipa de start. ”Va fi cu siguranţă cel mai greu joc din returul campionatului, vom întâlni o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, o echipă care ne-a învins în tur şi care s-a întărit în pauza de iarnă. Se va simţi lipsa Nadiei, ea a demonstrat şi în tur că este o jucătoare cheie, adversarii noştri au trei jucătoare pe acest post, toate străine, de aceea probabil jocul nostru va fi afectat în mare măsură. Vom încerca totuşi să contracarăm tactic şi să jucăm un alt baschet decât ne-am obişnuit. Sperăm că vom putea obţine victoria care să ne menţină pe locul doi în clasament”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.
Partida de la Alba Iulia va avea loc în sala de sport a Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

Se fac înscrieri în ”Gruppo Arnsberg”

Iubitorii echipei de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia îşi pot susţine gruparea favorită, prin intermediul galeriei ”Gruppo Arnsberg”. Liderul galeriei, Florin Fântână, a anunţat că se fac înscrieri în grupul de susţinători: fie contactându-l pe acesta direct, fie pe Facebook, în grupul ”Gruppo Arnsberg”. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com