CS Universitatea LPS Alba Iulia – Universitatea Cluj 70-60

18 martie 2011 00:030 comments

”Studentele” albaiuliene au susţinut miercuri seara penultimul examen din acest sezon competiţional. Fetele pregătite de trio-ul George Lăncrănjan, Nicuşor Marcu şi Valentin Urian s-au impus miercuri seara în faţa rivalei, Universitatea Cluj. Scorul final 70-60 (pe sferturi, 22-18, 16-18, 18-3, 14-21) a făcut deliciul publicului prezent la derby-ul pentru ocuparea locului nouă.
George Lăncrănjan a fost foarte încântat de evoluţia fetelor, acesta declarându-se surprins de distanţa la care a câştigat echipa pe care o pregăteşte. ”A fost un meci bun, nu mă aşteptam să fie o diferenţă aşa de mare, mulţumim spectatorilor, care au fost al şaselea jucător. Am un mic regret pentru că nu am reuşit să ne clasăm mai sus”, a declarat la finele jocului George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.
Cea mai bună marcatoare de pe teren a fost Luiza Voinea, cu 19 reuşite, aceasta a fost urmată de: Alexandra Uiuiu 14, Volha Tămărgeanu 11, Silvia Grădinaru 10, Adina Pop 5, Oana Precup 4, Elena Dincă 3, Corina Ceauşu 2, Carmen Negru 1 şi Bianca Voica 1. ”Noi ne-am făcut meciul greu pentru că nu ne-am apărat în primele două sferturi, în repriza a treia am muncit mai mult şi ne-am distanţat. Trebuia să atingem alt obiectiv, locul nouă… Sincer nu ştiu dacă voi continua la Alba Iulia, chiar nu ştiu”, a declarat Luiza Voinea.

Vacanţă o jumătate de an, la baschet
Federaţia Română de baschet a luat o decizie cu care a reuşit să supere pe toată lumea. Şefii del a FRB au decis să nu mai continue campionatul de baschet printr-un nou turneu play-out şi să se încheie sâmbătă. ”E o decizie relativ proastă, dacă tot ştiau că nu se ţine play-out-ul nu trebuia să fim presaţi cu etapele, pentru că am jucat miercuri-sâmbătă. Cu siguranţă că pauza le va afecta forma sportivelor”, a mai spus George Lăncrănjan.
CS Universitatea va susţine sâmbătă un nou test în compania formaţiei CSM Oradea. Disputa dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com