CS Universitatea nu e pregătită pentru Cupele Europene

23 mai 2012 16:320 comments

Fanii formaţiei CS Universitatea Alba Iulia nu vor avea parte de alte competiţii în perioada 2012-2013, deşi toată suflarea albaiuliană aştepta o participare în cupele europene şi chiar dacă primarul Mircea Hava şi rectorul Daniel Breaz subliniau faptul că în sezonul viitor Alba va participa în aceste competiţii.
Explicaţia pentru care formaţia din Alba Iulia nu va participa în acest an în cupele europene este dată de faptul că bugetul echipei nu a fost suplimentat substanţial şi nu a fost modernizată deloc sala de sport în care evoluează trupa de baschet.
”Eu aşa am considerat, că nu trebuie să participăm. Eu sunt cel care n-am vrut. Nu suntem pregătiţi pentru cupele europene, sala este în aceeaşi situaţie ca anul trecut. În momentul în care ne vom mişca mai rapid cu sala, vom putea discuta. Nu avem atât de mulţi bani încât să aruncăm pe fereastră”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

CS Universitatea se desparte de patru sportive, alte trei vor fi pentru Divizia B

În sezonul viitor, trupa din Alba Iulia nu va mai conta pe Ancuţa Stoenescu, sportivă care nu a impresionat faţă de salariul primit (2.500 de euro). Sosită de la Timişoara, aceasta nu a primit o nouă propunere pentru sezonul viitor. Katya Abramzon, Nadia Parker şi Taneisha Harrison au primit oferte superioare faţă de cele primite de la CSU şi nu vor mai continua la Alba Iulia, iar Oana Precup, Corina Ceauşu şi Carmen Negru vor fi folosite doar pentru echipa de Divizia B, locul acestora fiind luat de tinere de la LPS Alba Iulia.
În planurile echipei pentru sezonul viitor intră momentan Eniko Tarţa (sportivă cu care oficialii albaiulieni au ajuns la un acord verbal) şi Bianca Voica. Breanna Salley va da răspunsul ofertei înaintate de CSU Alba Iulia, joi seară.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com