CS Universitatea s-a impus cu 60-77 în jocul cu SCM Craiova

16 februarie 2012 16:410 comments

O nouă victorie pentru CS Universitatea Alba Iulia în Divizia A de baschet feminin. Trupa pregătită de Tomas Bilek a reuşit să se impună la Craiova, în compania formaţiei SCM, cu scorul de 60-77 (pe sferturi 16-16, 12-19, 14-22 şi 18-20), la capătul unui meci spectaculos.
După ce partida a fost pusă sub semnul întrebării din cauza vremii, disputa de la Craiova s-a desfăşurat, iar fetele care evoluează pentru CSU au obţinut o nouă victorie, într-una dintre cele mai dificile deplasări din acest retur de campionat. ”Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc, am intrat în multe momente în jocul Craiovei şi am câştigat graţie valorii individuale. Până la urmă, este o victorie foarte importantă, un meci bifat cu succes şi n-ar fi motive mari de nemulţumire”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.
Cea mai bună marcatoare a echpiei din Alba Iulia, Ancuţa Stoenescu, a pus mai presus munca echipei decât performanţa ei. ”A fost un meci mai uşor decât ne-am aşteptat, am jucat bine toate fetele şi până la urmă am câştigat, oricum am venit aici să câştigăm. Personal, mă bucur, dar contează puţin faptul că am marcat cele mai multe puncte. Mai presus de performanţa mea e echipa, le mulţumesc fetelor şi fără ele n-aş fi reuşit să înscriu 21 de puncte”, a declarat Ancuţa Stoenescu.
Punctele echipei din Alba Iulia au fost marcate de: Ancuţa Stoenescu 21, Breanna Salley 15, Nadia Parker 9, Katya Abramzon 9, Becca Tobin 6, Eniko Tarţa 5, Elena Dincă 5, Luminiţa Manta 4, Taneisha Harrison 3.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com