CS Universitatea speră la calificare

18 februarie 2011 00:000 comments

Baschetbalistele de la CS Unviersitatea LPS Alba Iulia au pierdut miercuri seara cu 77-74 (pe sferturi: 14-24, 31-15, 16-21, 16-14) în faţa grupării CSS Craiova, partidă ce a făcut parte din turul secund al Cupei României la baschet.
Pentru formaţia noastră, punctele au fost marcate de către Elena Dincă şi Volha Tămărgeanu câte 21, Luiza Voinea 20, Alexandra Uiuiu 8, Adina Pop 4. ”A fost ok, nu a fost rău, nu s-a jucat rău, cu un pic de noroc puteam să câştigăm. Scorul ne permite să visăm la calificare, cu un meci bun pe propriul teren putem să câştigăm la patru puncte”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.
În urma rezultatului înregistrat la Craiova, baschetbalistele albaiulience sunt îndreptăţite să spere la calificarea în primele patru pe ţară. Astfel, directorul tehnic Nicuşor Marcu şi-a îndeplinit obiectivul propus înaintea partidei, şi anume păstrarea scorului la proporţii care să permită calificarea în turul următor.
Returul va avea loc pe data de 3 martie la Alba Iulia. Atunci CS Universitatea poate intra în istorie prin accederea în final four. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com