CS Zlatna este cu un picior în Liga IV-a

6 mai 2012 11:090 comments

Echipa antrenată de Florin Danciu s-a văzut condusă, încă de la jumătatea primei reprize, când Sabău a reuşit să înscrie pentru oaspeţi. Sergiu Pop a egalat rapid scorul, înscriind pentru gazde în minutul 23. Teglaş a închis tabela şi a adus astfel cele trei puncte în contul celor de la FC Zalău.
„Din păcate, am început cu stângul. Am găsit la Zlatna o echipă debusolată psihic, am încercat să le ridic moralul băieţilor, atât eu, cât şi cei din conducere, dar din păcate mai sunt multe lucruri de pus la punct. Astăzi am sperat într-un joc bun, pe care l-am şi practicat de altfel, dar acesta este fotbalul, unii cu ocaziile, alţii cu golurile. Am avut doar trei zile de pregătire, iar repriza a doua cred eu că am avut-o în totalitate până la golul al doilea, când ne-au prins pe contraatac. Felicit Zalăul, care are o echipă bună, cu mulţi jucători care au activat prin Liga I şi sper ca la Livezile să fie prima mea victorie pe banca Zlatnei”, a declarat Florin Danciu, antrenor CS Zlatna.
Florin Danciu a trimis în teren următoarea formulă: Târziu, Sucală, Marian, Man, Toma, Câmpean, Kopandy, Morar, Lăcătuş, Suciu, Pop.
După această etapă, CS Zlatna se află în continuare pe poziţia 14, cu 20 de puncte acumulate, iar etapa următoare va întâlni Voinţa Livezile, în cadrul etapei cu numărul XXVI. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com