CS Zlatna – Gloria II Bistriţa

29 martie 2012 15:120 comments

CS Zlatna va juca miercuri pe propriul teren, cu ultima clasată din Liga a III-a, Seria a VI-a, Gloria II Bistriţa. Formaţia vizitatoare are şi cea mai slabă defensivă, având încasate 48 de goluri în 17 partide.
Chiar dacă joacă cu ”lanterna roşie”, antrenorul echipei din Zlatna nu îi tratează pe bistriţeni cu superficialitate, mai ales că oricând pot apărea, în formaţia alb-albaştrilor din Bistriţa, nume de la prima echipă.
”Normal că orice partidă o abordăm cu gândul la victorie, sperăm să o realizăm, am început bine returul, dar din păcate ce s-a întâmplat la Dej, eu zic că am fost privaţi de un punct. Indiferent că sunt în spatele nostru, e un meci pe viaţă şi pe moarte”, a declarat Dorel Mureşan, antrenor principal CS Zlatna.
Nici faptul că vizitatorii de vineri au o defensivă modestă nu-l determină pe Dorel Mureşan la un joc ofensiv, spectaculos.
”Au fost o echipă în tur, şi-au schimbat echipa în iarnă, sunt câţiva jucători care au schimbat faţa echipei din tur. Pe noi ne interesează jocul nostru şi trebuie să câştigăm cele trei puncte puse în joc; da, într-adevăr numărul de goluri încasate spune multe despre defensiva lor, dar eu nu vreau spectacol, mă interesează cele trei puncte”, a mai spus Mureşan.
Partida de vineri de la Zlatna va avea loc pe Stadionul ”Minaur” şi va începe la ora 15.00. Dorel Mureşan are trei jucători incerţi: Toma (are mâna în gips), Rusu (entorsă) şi Morar (întindere). (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com