CS Zlatna nu joacă în nocturnă prima rundă

14 martie 2012 18:150 comments

Nocturna echipei CS Zlatna a fost omologată, dar chiar şi aşa gruparea antrenată de Dorel Mureşan nu va disputa prima partidă din retur sub lumina reflectoarelor. Motivul este unul simplu, televiziunea DigiSport 3 nu va transmite meciul din această rundă.
Cei 1.200 de lucşi au fost omologaţi de către oficialii FRF, astfel că CS Zlatna a primit ”verde” pentru a juca în nocturnă. Prima rundă din retur va avea loc vineri, de la ora 15.00, iar aurarii vor juca pe propriul teren contra grupării Unirea Ungheni.
”Normal, cu gândul şi cu realizarea victoriei. Nu avem altă şansă, numai pentru victorie. Indiferent de presiunea rezultatelor, noi trebuie să câştigăm. Nu ştiu dacă un joc în nocturnă ne-ar fi avantajat, pentru că şi noi avem nevoie de antrenamente care să pregătească o astfel de partidă”, a declarat Dorel Mureşan, antrenor principal CS Zlatna.
În jocul de vineri, Dorel Mureşan încă nu are certitudinea că va putea conta pe Kiraly, Cucuruzan şi Dîrjan. Disputa de la Zlatna va avea loc pe Stadionul ”Minaur”. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com