CS Zlatna – SESO Câmpia Turzii, 1-2. Dorel Mureşan nu mai este antrenorul echipei din Zlatna

25 aprilie 2012 15:490 comments

CS Zlatna a pierdut, marţi, pe propriul teren, partida cu Seso Câmpia Turzii, cu scorul de 1-2, după ce la pauză tabela indica 0-1, graţie golului marcat de Sancira, în minutul 39.
CS Zlatna a început bine partida cu Seso Câmpia Turzii, dar a trimis de două ori mingea în bară, prin Sergiu Pop şi Drăgan. În minutul 39, Sancira l-a învins pe Târziu, cu un şut în dreapta acestuia. Golul marcat de oaspeţi poate fi imputat şi portarului Târziu.
În partea secundă, echipa mai “periculoasă” a fost Seso Câmpia Turzii. În minutul 53, Alexandru Man a fost la un pas de a marca în propria poartă, după ce portarul Târziu a parat unu la unu cu Dicher.
În minutul 74, Mocan a dublat avantajul echipei din Zlatna, după ce a scăpat singur cu portarul Târziu şi l-a “executat”. Partida de la Zlatna s-a încheiat 1-2, după ce Morar a marcat cu capul în poarta lui Farcaş. Chiar şi aşa, prestaţia gazdelor a lăsat de dorit în partea secundă. Elevii lui Mureşan nu au fost periculoşi în ofensivă, iar apropiaţii echipei au contestat modul în care antrenorul Dorel Mureşan şi-a aşezat echipa în teren.
În minutul 82, CS Zlatna a rămas în 10 oameni: Drăgan a văzut cartonaşul roşu la semnalizarea tuşierului de pe partea tribunei oficiale.
Iată cele două distribuţii:
CS Zlatna: Târziu – P. Pop, Man, H.Marian, Toma – Drăgan, Kopandy, Morar, Suciu – Câmpean, S.Pop.

Călin Barbu e noul antrenor a echipei CS Zlatna

Aflată în derivă, CS Zlatna a făcut modificări la nivelul staff-ului tehnic. Principalul Dorel Mureşan a fost înlocuit din funcţia de antrenor cu Călin Barbu, fostul antrneor secund şi cu portarii. Conform preşedintelui Marius Haţegan, înţelegerea dintre cele două părţi a fost reziliată de comun acord.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com