CSM Lugoj – Volei Alba Blaj al doilea meci din play-off poate aduce calificarea pentru echipa lui Branko Gajic

26 martie 2013 13:150 comments

baneMiercuri, 27 martie de la ora 18.30, Volei Alba Blaj va juca al 2-lea meci din play-off-ul pentru locurile 5-8 contra echipei CSM Lugoj. Primul meci a fost disputat acasă, în sala “Timotei Cipariu” şi câştigat de echipa lui Branko Gajic cu scorul de 3-0.

Preşedintele executiv al clubului, Sergiu Ştefănescu rămâne cu picioarele pe pământ după victoria categorică din primul meci şi susţine că deocamdată echipa se gândeşte doar la meciul de la Lugoj şi nu la locul 5.

“Primul meci a fost o victorie, clară, fără dubii, foarte importantă pentru noi că am avut o săptămână agitată. Sperăm să repetăm această evoluţie şi la Lugoj. Ne-am bucura foarte mult dacă reuşim să terminăm meciul după două partide dar trebuie să rămânem cu picioarele de pământ. Sper acest lucru pentru a avea mai mult timp de odihnă, dar la urma urmei importată este calificarea, fie că este din două sau trei meciuri. Publicul a fost din nou extraordinar şi le-a împins pe fete spre victorie. Mulţumim pe această cale celor 700 de oameni care au cântat şi încurajat echipa” a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al clubului.

Dacă Volei Alba Blaj nu va câştiga în meciul de miercuri va fi necesară a treia dispută care va decide câştigătoarea. Aceasta este programată duminică, 31 martie, la Blaj.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com