CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Alba Iulia: sâmbătă începe balul în Liga a II-a

15 martie 2012 16:550 comments

Liga a II-a, Seria a II-a, porneşte la drum sâmbătă, iar unica reprezentantă a judeţului Alba în eşalonul secund, Unirea Alba Iulia va disputa prima partidă din retur la Vâlcea, în compania formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea.
Aflată în subsolul clasamentului, trupa din Vâlcea nu-şi mai permite paşi greşiţi pe propriul teren, astfel că vor încerca încă din primele runde ale returului să rezolve ecuaţia retrogradării. Chiar şi aşa, elevii lui Stelian Gherman nu merg în ”Zăvoi” în excursie.
”Meciul de la Vâlcea va fi destul de greu după patru luni de stat în zăpadă, în gheaţă. Nu cred că va fi un meci uşor. Vâlcea este într-o situaţie destul de delicată. Orice pas de ei făcut greşit îi costă, dar noi, ca şi în toate meciurile, mergem să scoatem tot ce-i mai bun pentru a scoate un egal sau o victorie”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.
Unirea Alba Iulia a pierdut doi jucători de bază în pauza de iarnă, dar Stelian Gherman speră că noii veniţi îi vor înlocui cu succes pe cei plecaţi. ”Eu zic că pe unele părţi am reuşit să aducem un plus, dar în acelaşi timp, poate acei doi jucători, Camara şi Petcuţ au fost utili. Acum să vedem dacă cei care au venit în cadrul echipei vor aduce un plus. Nu ştiu cât de repede reuşim sau reuşesc ei să se adapteze şi să facem omogenizare”, a mai spus Gherman.

Problemele financiare s-au rezolvat la Alba Iulia

”Am avut mici probleme atât de schimbare în sânul echipei cât şi probleme vis-a-vis de salarii şi prime. Uşor, uşor problemele s-au rezolvat atât la nivelul lotului cât şi pe parte financiară. Este destul de greu să ţii ritmul cu viaţa, dar cei din Consiliul de Administraţie au reuşit să ne aducă aproape la zi”, a declarat Stelian Gherman.
Echipa probabilă: Pascal – Schuller, Bumbac, Şerban, Bucurică -Oară, Militaru, Plenicianu, V.Florea – Mureşan, Pecarov.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com