Joi: CSM Satu Mare – CS Universitatea Alba Iulia

10 aprilie 2012 15:490 comments

Joi, de la ora 18.30, CS Universitatea va juca unul dintre cele mai importante meciuri din actualul sezon. Echipa pregătită de Tomas Bilek nu are voie să piardă, dacă îşi doreşte să mai continue lupta pentru o medalie.
Fără Katya Abramzon, accidentată la meciul All Star Game, echipa din Alba Iulia nu va avea o misiune uşoară, mai ales că gruparea din Satu Mare beneficiază de aportul spectatorilor.
”Dacă ne uităm peste rezultatele cu Târgovişte şi Arad, vom vedea că echipa noastră joacă mai bine în deplasare decât acasă, iar acest lucru ne îndeamnă să fim optimişti. În acelaşi timp, ne va lipsi în continuare Katya Abramzon, o jucătoare a cărei absenţă am simţit-o din plin la primul meci. Consider că avem şanse reale să câştigăm la Satu Mare”, a declarat Petu Eleş, directorul sportiv al echipei CS Universitatea Alba Iulia.
Deşi s-a încercat recuperarea baschetbalistei Katya Abramzon, aceasta deţine şanse reduse de a evolua în partida de joi.
Şi baschetbalistele sunt optimiste înaintea partidei de la Satu Mare. Partida cu CSM Satu Mare este a doua manşă din play-off, competiţie care se joacă în sistemul „două victorii din trei meciuri”. Disputa de joi va avea loc la ora 18.30 şi va avea aceeaşi brigadă de arbitri ca la meciul din tur, partida fiind arbitrată de Alin Faur şi Marius Ciulin.

Gruppo Arnsberg alături de echipă, la Satu Mare
Un grup de suporteri albaiulieni se va deplasa la Satu Mare, în ziua jocului. Plecarea către Satu Mare se va face de la sala de sport a Universităţii ”1 Decembrie 1918”, la ora 11.30.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com