CSO Cugir – Dalia Sport Daia Română, 2-1

26 august 2012 13:560 comments

Pe o căldură sufocantă, vicecampioana sezonului trecut, CSO Cugir a întâlnit Dalia Sport Daia Română. Cugirenii, cotaţi ca favoriţi la câştigarea Ligii a IV-a, au reuşit să învingă cu scorul de 2-1 echipa care a terminat pe locul 5, sezonul precedent.
Cugirenii au deschis scorul prin Itu, care au transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 13. Restul reprizei a fost „umplută” cu câte două-trei ocazii din partea ambelor echipe. Cu un minut înaintea expirării timpului regulamentar, Deaconu a înscris în poarta apărată de Ştef.
A doua repriză a debutat cu o mare ocazie a cugirenilor, ratată de Iovănescu, acesta a tras în portar, din zece metri. În minutul 50, Daia a obţinut un penalty după un contraatac purtat de Lenghel, atacantul echipei din Daia fiind faultat în interiorul careului de Tăban. După ce dăienii au redus din diferenţă, cugirenii s-au aruncat în atac şi doar intervenţiile lui Ştef a făcut ca scorul să nu ia proporţii.
CSO Cugir: Lăncrănjean, Tăban, Ştefan, Dan, Sîrbu, Deaconu, Goronea, Lupşan, Şuteu, Iovănescu, Itu. Rezerve: Conţiu, Şuvaina, Grozav, Mihu, Isac, Muntean, Apa. Antrenor: Emil Ţimpea.
Dalia Sport Daia Română: Ştef, I. Scheau, Colcer, Morariu, Hileagă (60 Gh. Cibu), Gh. Scheau, Medrea, Ciucă, Lăcătuş, M. Neag, Lenghel. Rezerve: A. Cibu, Mihalache, N. Neag, Gh. Cibu. Antrenor: Paul Ciucă.
Etapa viitoare, CSO Cugir se va deplasa la Zlatna, în timp ce Daia va juca pe teren propriu cu FC Cugir.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com