CSU Alba Iulia a învins în primul meci din play-off echipa din Sf. Gheorghe cu scorul de 76-49

8 aprilie 2013 09:180 comments

dscn0350CSU Alba Iulia a câştigat primul meci din play-off-ul Diviziei Naţionale de Baschet Feminin contra fostei adversare din semifinalele Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe. În sala “Kati Szabo”, într-o atmosferă vulcanică, fetele antrenate de Miroslav Popov au reuşit o altă partidă mare, demonstrând că eşecul din campionat de acum o luna (65-77) a fost doar o întâmplare. Fetele şi-au luat pentru a doua oară revanşa, Sepsi Sf. Gheorghe  – CSU Alba Iulia s-a terminat 49-76 (pe sferturi 13-14, 10-22, 15-21, 11-19).

CSU a arătat în acest meci că înfrângerea din campionat a fost o întâmplare, reuşind două victorii consecutive la distanţă de mai puţin de o săptămână. În meciul de sâmbătă fetele antrenare de Miroslav Popov au fost peste adversare în toate cele 4 sferturi, la pauză rezultatul fiind 23 – 36. Cu toate că nu a putut conta pe serviciile a două jucătoare Alexandra Uiuiu şi Zenta Melnika, Popov a introdus o formulă câştigătoare şi a învins detaşat meciul.

Pentru CSU a marcat: Jovana Vukoje – 22 puncte, Becca Tobin – 18, Ekaterina Abramzon – 12, Tereza Brantlova – 9, Amanda Thompson – 9, Ramona Laza – 6 puncte.

Această victorie ar putea deveni o premieră istorică pentru baschetul albaiulian, dacă CSU ar învinge şi în al doilea meci din play-off ar intra în semifinalele campionatului. În al doilea meci care va fi miercuri, 10 aprilie, la Alba Iulia, de la ora 18.00, suporterii sunt încurajaţi să vină cu însemne tricolore deoarece Alba Iulia este “Oraşul Unirii” şi inima ţării.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com