CSU Alba Iulia: Lupta pentru medalia de bronz

26 aprilie 2013 13:170 comments

dscn2644După ce a fost eliminată de CSM Târgovişte din semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin, CSU Alba Iulia va juca finala mică cu CSM Satu Mare care a pierdut la rândul ei meciul decisiv contra echipei ICIM Arad.

Preşedintele CSU, Bogdan Duma a fost mulţumit de jocul fetelor având în vedere faptul că CSM Târgovişte a prins o formă extraordinară. Următorul meci, în finala mică este programat marţi, 30 aprilie la Satu Mare. „Marţi va fi un meci dificil cu o echipă foarte bună, sperăm să reuşim să învingem şi să câştigăm. Toată lumea este optimistă şi încrezătoare. Obiectul a fost deja îndeplinit şi nu va fi presiune pe fete în cazul în care nu vom câştigat medalia de bronz, dar fetele vor încerca sa câştige. Chiar sperăm să câştigăm finala mică în două meciuri pentru a nu mai exista meciul decisiv” a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

Petru Eleş, directorul sportiv al echipei crede în câştigarea unei medalii de bronz mai ales după ce a văzut ambiţia fetelor din meciul de acasă cu Târgovişte „CSM Satu mare are un lot foarte bun, dar s-ar putea să nu mai fie aşa montaţi in finala mică având în vedere că au ieşit din semifinale. Echipa noastră este motivată, am jucat 7 meciuri foarte grele, am demonstrat în meciul de acasă cu Târgovişte că suntem ambiţioşi, iar în finala mică cred că ambele echipe 50% şanse de a câştiga medalia de bronz” a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al echipei CSU.

Primul meci este marţi 30 aprilie la Satu Mare, al doilea în 3 mai la Alba Iulia, iar dacă va mai fi cazul al treilea meci va fi în 7 mai, la Satu Mare.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com