Dumitrel: ”Judeţul Alba merită echipă în prima divizie”

17 mai 2012 15:383 comments

La doar un an de la înfiinţare, Volei Club Alba-Blaj a reuşit să promoveze în prima divizie. Înfinţarea echipei a fost posibilă graţie sprijinului oferit de Consiliul Judeţean (CJ) Alba şi Primăria Blaj, cele două instituţii fiind principalii finanţatori ai acesteia.
Preşedintele CJ, Ion Dumitrel a fost entuziasmat de rezultatele obţinute de echipa din Blaj şi a promis că, în sezonul viitor, performanţa va fi repetată şi la Sebeş. Acesta a susţinut încă o dată ideea că fotbalul judeţean este superior celui din Liga a II-a.
”Vă daţi seama, să formezi o echipă acum un an şi să promovezi într-un an de zile, în această manieră. Blajul, judeţul Alba merită echipă în prima divizie şi va fi echipa fanion a judeţului. Şi la baschet, obiectivul a fost atins, iar la handbal vom promova anul viitor. Felicit Blajul, fetele, sunt convins că o să facem o atmosferă frumoasă. Încă o dată spun, la fotbal, în Liga a II-a, nu vin câţi vin la fotbal în campionatul judeţean. La volei, din câţi vin, jumătate îi vezi pe „Cetate”. Asta este diferenţa dintre responsabilitate şi valoare”, a declarat preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel.
După euforia promovării, la Blaj încep planurile pentru sezonul viitor din Divizia A. ”Sunt foarte fericit, iar cuvintele sunt greu de găsit. Fetele astea merită tot respectul oraşului. Au luptat şi au obţinut victorii în acest sezon. Pentru Blaj, e cea mai mare performanţă. Atmosfera este la fel, meci de meci, publicul a ajutat mereu echipa de volei şi sunt convins că o va face şi mai departe”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele echipei Volei Club Alba-Blaj.
În Divizia A la Volei, Club Alba-Blaj va avea ca principal obiectiv clasarea în primele şapte locuri.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com