Elevii lui Gherman au rezistat doar o repriză la Oradea

9 septembrie 2012 19:280 comments

După ce, în prima etapă, a învins FC Maramureş Universitar Baia Mare, Unirea Alba Iulia s-a deplasat la Oradea pentru disputa cu FC Bihor. Albaiulienii au pierdut partida cu scorul de 3-1, Oară fiind marcatorul alb-negrilor.
Unirea Alba Iulia a început excelent partida de la Oradea, Oară fiind primul jucător care a modificat tabela după doar cinci minute de joc. După golul marcat de Oară, gazdele s-au avântat în atac şi au izbutit să marcheze în minutul 29, însă golul a fost anulat în cele din urmă, pe motiv de offside. Coroian a reuşit să egaleze apoi după un şut de la aproximativ 16 metri, fără nicio şansă pentru tânărul portar, Tiuţ.
În partea secundă, lucrurile s-au desfăşurat în aceeaşi direcţie, iar golul care i-a trecut în avantaj pe bihoreni a venit din piciorul lui Mărkuş care a profitat de neatenţia lui Potopea. Voiculeţ a stabilit scorul final în minutul 74 cu o lovitură de cap de la aproximativ şase metri în colţul lung.
FC Bihor: Popescu, Pop, Tânc, Petrache, Diarra ,Sorian, Coroian, M. Popa, Florean (cpt), Mărkuş, Hadăr. Rezerve:Pogacsics, Bic, Lupu, O. Popa, Şulea, Selagea, Voiculeţ. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
Unirea Alba Iulia: Tiut, Potopea, Schuller, Bumbac, Oprea, Oară, Negruţ, Istrate, M. Petrescu, Mândruşcă, Mureşan. Rezerve: Clipici, Olar, Cotolan, Contor, Man, Rondak, Moga. Antrenor: Stelian Gherman.
Unirea Alba Iulia a pierdut astfel prima partidă din acest sezon, iar în etapa viitoare va evolua acasă împotriva celor de la UTA Arad.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com