Europa Alba Iulia ar putea rămâne fără antrenor. Dan Mănăilă, este curtat de Cso Cugir

16 octombrie 2012 13:350 comments

Europa Alba Iulia poate ajunge fără antrenor. Nu este vorba de o nouă demitere, ci de o ofertă primită de Dan Mănăilă. Cluburi din Liga a III-a, dar şi din Liga a IV-a, din judeţul Alba, sunt interesate de serviciile tehnicianului care a reuşit să resusciteze Europa Alba Iulia.
Interesul venit din partea cugirenilor a fost confirmat de tehnicianul divizionarei terţe. Acesta a confirmat informaţiile deţinute de noi conform cărora liderul Ligii a IV-a l-ar fi contactat.
„Au fost unele discuţii, dar deocamdată nu se pune problema să plec, pentru că eu sunt ataşat de băieţi. Cine va avea mai mare nevoie de mine, cu mare plăcere pot să-i ajut”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal Europa Alba Iulia.
Se pare că rivalităţile dintre cele două formaţii continuă, chiar dacă evoluează în divizii diferite. CSO Cugir l-a ofertat pe Mănăilă, deşi acesta are un angajament cu Europa.
Contactat telefonic, preşedintele echipei CSO Cugir, Mihai Adrian, a negat orice informaţie cu privire la înlocuirea lui Emil Ţimpea. Acesta a ezitat în primă fază să spună dacă l-a ofertat sau nu pe Dan Mănăilă, iar mai apoi a întrebat de unde avem această informaţie.
„Nu ştiu nimic despre acest subiect, m-ai luat ca din oală. De unde ştii? Nu am discutat cu domnul Mănăilă”, a spus, uşor ezitant, Mihai Adrian, preşedinte CSO Cugir.
CSO Cugir a pierdut doi ani de zile, la „mustaţă”, Liga a IV-a şi nu-şi mai poate permite să rateze, şi în acest an, promovarea în Liga a III-a, iar pentru acest lucru, şefii cugirenilor au realizat că au nevoie de un tehnician experimentat.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com