Europa Alba Iulia – FC Hunedoara, ultimul meci pe arena „Mureşul”?

3 octombrie 2012 17:580 comments

Europa Alba Iulia a intenţionat să desfăşoare jocul cu FC Hunedoara pe arena „Minaur” din Zlatna, dar oficialii echipei din Alba Iulia au întârziat depunerea documentelor, iar cei de la Hunedoara au avut posibilitatea de a refuza noua locaţie.
Chiar şi aşa, partida de vineri cu liderul FC Hunedoara ar putea fi ultima desfăşurată la Drâmbar. Preşedintele Liviu Coacăză a mărturisit că echipa ar putea juca la Zlatna, asta dacă antrenorul Dan Mănăilă va dori acest lucru.
„La noi, antrenorul are libertate totală. Dacă domnul Mănăilă va dori să jucăm la Zlatna, vom juca acolo, e alegerea lui pentru că el e cel care răspunde de rezultate”, a declarat Liviu Coacăză, preşedinte Europa Alba Iulia.
De partea cealaltă, primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran şi-a dat acordul pentru ca gruparea din Alba Iulia să joace pe arena „Minaur”. „Am avut o discuţie şi am spus că sunt de acord ca echipa să joace la Zlatna, probabil că vom lua o chirie, nu e prea mare, dar aşa trebuie ca să fim în regulă, e păcat să nu joace nimeni pe stadionul nostru”, a punctat Silviu Ponoran, primarul oraşului Zlatna.

Dan Mănăilă: „Nu contează unde jucăm, ci cum jucăm”

Antrenorul Dan Mănăilă s-a declarat încântat de cele găsite la Zlatna, însă acesta pare mai mult preocupat de felul în care joacă echipa şi nu de locaţia în care îşi desfăşoară activitatea.
„Orice lucru ce este în beneficiul echipei mă încântă. În primul rând, baza de pregătire este foarte bună la Zlatna. Oricine şi-ar dori să îşi desfăşoare activitatea în condiţiile de acolo, pentru că au condiţii bune de cantonament, de recuperare. Nu contează unde jucăm, ci contează cum jucăm. Contează să ajungă cele două părţi la un numitor comun. Din punctul meu de vedere, mi-aş dori să jucăm acolo”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal FC Europa Alba Iulia.
Europa Alba Iulia a acumulat două puncte până în prezent, iar runda viitoare va juca pe propriul teren cu FC Hunedoara, echipă ce se află pe locul 1, în Liga a III-a, Seria a V-a.

l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com