Ex-uniristul Gicu Grozav, la naţionala lui Piţurcă

23 mai 2012 15:160 comments

Gicu Grozav, jucătorul Universităţii Cluj, a reuşit să culeagă roadele acestui retur, în care a înscris de cinci ori. Fotbalistul albaiulian a fost convocat la Naţionala României, la turneul din Elveţia şi Austria, în perioada 27 mai – 6 iunie.
După perioada mai puţin bună de la Standard Liege, Gicu Grozav s-a transferat la Universitatea Cluj, unde a început să prindă din nou gustul golurilor, reuşind să intre astfel în vizorul selecţionerului Victor Piţurcă.
Gicu Grozav este cotat la 750.000 euro, conform transfermarket.de, şi pare a fi “următoarea generaţie”, alături de vicecampionul Nicuşor Stanciu. Acesta din urmă a ajuns, de la 50.000 de euro, la o cotă uimitoare de 800.000 de euro, doar în acest retur.

Stanciu la Under 19

Nicuşor Stanciu a fost convocat la selecţionata under 19, unde va fi prezent şi Gicu Grozav. Parcursul bun din acest sezon al celor doi albaiulieni i-a adus în vederile selecţionerilor de la loturile naţionale.
Preţul lui Stanciu a crescut în această vară de la 50.000 de euro la 800.000 de euro, conform transfermarkt.de
Nicuşor Stanciu şi Gicu Grozav sunt produşi 100% de clubul Unirea Alba Iulia, unde i-au avut ca antrenori pe Alexandur Kalanyos, respectiv Neluţu Popa. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com