FC Unirea Alba Iulia – CS Mioveni

27 septembrie 2012 14:270 comments

Stadionul „Cetate” din Alba Iulia va găzdui, sâmbătă, partida dintre Unirea Alba Iulia şi CS Mioveni. Disputa va începe de la ora 11:00 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport.
CS Mioveni, una din principalele candidate la promovare, poposeşte la Alba Iulia fără doi dintre cei mai buni jucători: este vorba de Mărgăritescu şi Neaga.
Chiar şi aşa, tehnicianul Unirii, Stelian Gherman, speră să obţină cele trei puncte cu CS Mioveni.
„Pentru noi este important să obţinem punct sau puncte. Să nu pierdem acest meci. Urmează o pauză de o săptămână, unde s-ar putea să mai reglez din problemele existente la noi, atât din punct de vedere fizic, cât şi tactic, putem să mai punem la punct anumite lucruri”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.
Nici de această dată accidentările nu au ocolit lotul lui Stelian Gherman, Andrei Ianc şi Sergiu Negruţ sunt indisponibili, iar Tudor Mândruşcă, Silviu Mureşan şi Mihai Petrescu sunt incerţi.
„Îmi lipsesc doi jucători, Ianc şi Negruţ, ei nu vor apărea deloc, sunt mici probleme cu Mândruşcă, Mureşan şi Petrescu, dar sperăm ca până la ora jocului să se rezolve”, a mai spus Gherman.
Fotbaliştii albaiulieni nu vor evolua pe primă nici sâmbătă, la fel cum s-a întâmplat în toate meciurile din acest sezon. În ciuda greşelilor de la Timişoara, portarul Călin Tiut va fi titular şi cu CS Mioveni, Adrian Pascal va fi cel mai probabil rezerva acestuia.
Echipa probabilă: Tiut – Potopea, Schuller, Bumbac, Bucurică – Oară, Istrate, Oprea, Petrescu, Mureşan, Mândruşcă.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com