FC Unirea Alba Iulia (juniori B) – Olimpia Aiud 2-2 (0-1)

21 iunie 2012 15:530 comments

Juniorii B ai echipei Unirea Alba Iulia nu se bucură de vacanţă. Aceştia au disputat, miercuri, un amical contra formaţiei Olimpia Aiud (juniori A1). Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, după ce la pauză aiudenii conduceau cu 1-0, graţie golului marcat de Felindean.
În repriza secundă, uniriştii au trecut în avantaj graţie golurilor marcate de Constantin şi Monescu, în minutele 50 şi 55. Pentru aiudeni, a egalat Muntean, în minutul 60.
”Suntem la un început de drum, mă bucur că am ocazia să construiesc o nouă echipă şi sper ca, la finalul campionatului, să pot propune alte nume pentru fotbalul de performanţă. Se anunţă a fi promiţători Şandru, Cioplântă, Iancu, Buda, Oană, Mora şi Nanu”, a declarat Florian Brumaru, antrenor Unirea Alba Iulia, juniori B.
Iată cele două distribuţii:
FC Unirea: Popa, Rodean, Iancu, Cioplântă, Monescu, Muntean, D.Iancu, Buda, Oană, Morar, Herdea. Repriza a doua: Podar, Olar, Balea, Nanu, Cândea, Goguţă, Miheţ, Cuştiuliţă, Monescu, Constantin şi Nicola, a mai jucat Scrobote.
Olimpia Aiud: Coltor, Bogdan, Bucur, Marian, Craiu, Șimandi, Stan, Muntean, Șuşman – Vlad şi Felindean. A mai jucat: Goarnă.

Florian Brumaru: ”Sunt îngrijorat de situaţia de la club, dar speranţa moare ultima”

Chiar dacă juniorii lui Brumaru se pregătesc, antrenorul acestuia este îngrijorat de situaţia de la club. Brumaru speră ca problemele financiare ale clubului să nu ducă la dispariţia acestuia de pe harta fotbalistică a judeţului.
”Sunt şi eu foarte îngrijorat. Speranţa moare ultima. Sperăm ca, orice se va întâmpla la echipa mare, să nu se răsfrângă şi asupra grupelor de juniori. Sper ca cineva să se gândească la destinele echipei şi să nu se piardă acest simbol”, a mai spus Brumaru.
Duminică, juniorii Unirii vor mai susţine un joc amical la Ciugud, iar mai apoi gruparea din Alba Iulia se va deplasa la Arad, la un turneu de fotbal.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com