Fotbal feminin: CFR Timişoara – Navobi Alba Iulia 12-0. Înfrângere la scor în primul meci din retur

25 februarie 2013 11:412 comments

Picture-416În primul meci din returul campionatului echipa de fotbal feminin, Navobi Alba Iulia a pierdut categoric împotriva echipei clasate pe primul loc CFR Timişoara cu scorul de 12-0, fiind condusă la pauză cu 5-0. În meciul de pe Bega, antrenorii Cătălin Popa şi Alexandru Marian au mizat pe: Al. Marian, Drâmbărean, Ghiviziu, Grancea, Andone, Davin, Cârpaci, Angelescu, Drăgoi şi Cristolţean, mai intrând Comşa şi Mănase.

Etapa următoare, 2 martie, ora 11.00, Navobi va întâlni Independenţa Baia Mare, formaţie clasată cu un loc în faţa echipei albaiuliene. Meciul se va disputa pe terenul 2 al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia.

Din păcate, echipa albaiuliană nu poate pune probleme nici unei echipe, după 7 meciuri nu a reuşit să acumuleze niciun punct, având un golaveraj dezastruos, cu 42 de goluri primite şi doar 2 goluri marcate.

Liga feminină de fotbal este împărţită în 3, Seria de Est, Seria de Sud şi Seria de Vest – din care face parte şi echipa albaiuliană altături de alte 5 echipe. Navobi Alba Iulia a fost înfiinţată anul trecut în vară, această inițiativă merită apreciată din toate punctele de vedere, chiar dacă până acum rezultatele obținute în campionat nu au fost deloc încurajatoare.

Dragoş Suciu

Sursa foto: sport.alba24.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com