Fundaşul Ionuţ Şerban s-a acomodat rapid la Unirea Alba Iulia

9 februarie 2012 17:100 comments

Sosit la Alba Iulia pe 25 ianuarie, fundaşul central Ionuţ Şerban pare să se fi acomodat la noua sa echipă. Chiar dacă a sosit de la Mureşul Deva, apărătorul ce îl va înlocui pe Camara pare să nu aibă probleme în ceea ce priveşte adaptarea la Unirea Alba Iulia.
Fundaşul Unirii a mărturisit că se simte bine la Alba Iulia, iar un lucru important în acest fapt îl constituie grupul de jucători aflaţi în curtea Unirii.”M-am acomodat foarte bine la Alba Iulia, cu asta m-au ajutat şi băieţii pentru că este un grup unit şi sperăm să avem şi rezultate, ţinând cont că suntem uniţi”, a declarat Ionuţ Şerban, fundaş central Unirea Alba Iulia.
Acesta şi-a format o părere despre noua lui echipă cu care speră să nu aibă probleme în privinţa retrogradării în acest retur de campionat. ”Noi avem o echipă bună, cu mulţi jucători tineri, care sper eu să dea totul pe teren şi să se gândească cât mai mult la viitorul lor. E important să fim foarte bine închegaţi şi să avem rezultate cât mai bune”, a mai spus Şerban, apărătorul fiind conştient de dificultatea returului de campionat. ”Eu zic că o să fie un retur destul de greu, pentru că multe echipe au făcut transferuri. Sperăm să ne facem noi returul mai uşor prin jocurile noastre şi prin seriozitatea cu care vom aborda fiecare partidă”, a concluzionat Şerban.
Fotbalistul are şi o deviză odată cu venirea la Unirea Alba Iulia. ”Am venit la Alba să dau totul pe teren”, este ideea ce a pus stăpânire pe gândurile fundaşului.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com