Gicu Grozav a debutat cu gol la naţionala României

31 mai 2012 16:120 comments

Gicu Grozav a debutat, miercuri, la echipa naţională de fotbal a României, moment care s-a dovedit a fi de bun augur. Albaiulianul a marcat unicul gol al meciului în minutul 56, în urma unei lovituri cu capul. Chiar dacă nu a jucat tot meciul, albaiulianul Grozav a demonstrat că prestaţia din acest retur al Ligii I nu a fost întâmplătoare.
Plecat de la Unirea Alba Iulia la Standard Liege, Gicu Grozav s-a reîntors în ţară, unde a regăsit cheia succesului sub comanda lui Claudiu Niculescu. Grozav a reuşit să facă spectacol în tur, iar aceste prestaţii nu au trecut neobservate de selecţionerul reprezentativei României, Victor Piţurcă.
“Este un debut cum nu se poate mai fericit pentru mine. Am avut ceva emoţii, având în vedere că era primul meci şi mă uitam lângă mine şi vedeam oameni precum Raţ, Lobonţ, fotbalişti cu mare experienţă. Odată ce-a început meciul, emoţiile au dispărut. Tricoul nu o să-l păstrez, l-am dat deja fratelui meu. Sper ca după acest gol să urmeze şi alte evoluţii bune, ca să rămân la echipa naţională şi, de ce nu, să ţintesc spre un loc de titular. E o victorie importantă, care ne dă speranţe. S-a văzut la elveţieni că după victoria cu Germania au intrat pe teren cu nasul pe sus, dar mă bucur că am învins în orice condiţii. Am purtat numărul 13, dar pentru mine a fost cu noroc. Oricum, nu sunt un tip superstiţios”, a spus Gicu Grozav pentru prosport.ro, cotidian care l-a desemnat pe albaiulian jucătorul meciului.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com