Gicu Grozav a marcat două goluri în partida amicală cu AEK Atena

16 iulie 2012 18:420 comments

Albaiulianul Gicu Grozav a avut o prestaţie excelentă în partida amicală cu AEK Atena. Acesta a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă la golul marcat de Mustivar.
Grozav pare să fie în mare formă la Ploieşti, unde a marcat des în perioada de pregătire. Duminică seară, acesta a reuşit o dublă, la meciul în care ”lupii galbeni” şi-au prezentat lotul de jucători.
“În primul rând, e important că ne-am făcut antrenamentul. Sperăm să o ţinem tot aşa şi să menţinem ritmul. Avem jucători tehnici, care pot să ţină de minge. Avem ceva timp de când suntem împreună, ne înţelegm foarte bine. Rivalii ar trebui să se teamă, avem o echipă foarte bună, ne-am propus câştigarea Cupei şi primele patru locuri”, a declarat Grozav.
Gicu Grozav s-a acomodat repede la Ploieşti, iar transferul la echipa galben-albastră i-a adus şi schimbarea autovehiculului. Acesta a renunţat la maşina Peugeot RCZ în favoarea unui Mercedes McLaren.
Gicu Grozav este produs 100% de Unirea Alba Iulia, unde a fost format de Neluţu Popa, dar a avut evoluţii apreciate la echipa mare, sub comanda lui Aurel Şunda.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com