Gicu Grozav a marcat unicul gol al Petrolului

27 august 2012 15:300 comments

Evoluţia bună a lui Gicu Grozav, din ultima perioadă, s-a reflectat şi în etapa a V-a, când Petrolul Ploieşti a întâlnit Dinamo Bucureşti, acesta izbutind să marcheze golul egalizator. Din păcate pentru Gicu şi compania, Petrolul Ploieşti a plecat învinsă din „Ştefan cel mare”, meci pierdut cu scorul de 2-1.
Gicu Grozav a fost introdus din primul minut de antrenorul său, Mircea Rednic, în partida din etapa a V-a, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, partidă care s-a desfăşurat pe stadionul din „Ştefan cel Mare”. Scorul a fost deschis rapid de Luchin, în minutul 3, care a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap. Gicu Grozav a reuşit să egaleze în minutul 29, când a reuşit să fie pe fază, după ce Bălgrădean a scăpat în lateral un şut trimis de Hamza. Golul decisiv pentru dinamovişti a fost înscris de Ţucudean, în minutul 90 + 4, care a reuşit să profite de o ieşire hazardată a lui Bornescu, înscriind cu capul în poarta goală.
Gheorghe Grozav, cotat la 1.400.000 de euro, conform transfermarkt.de, a ajuns la cota doi în acest campionat, marcând astfel împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dinamo Bucureşti, în cele 350 de minute jucate în acest sezon.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com