Gicu Grozav, desemnat jucătorul meciului

17 aprilie 2012 13:490 comments

Atacantul albaiulian Gicu Grozav este în mare formă. Fotbalistul care evoluează pentru ”U” Cluj a marcat din nou, pe Cluj Arena, contra celor de la Gaz Metan Mediaş şi a fost desemnat jucătorul meciului.
”Briliantul” fotbalului albaiulian a început să-şi recapete strălucirea sub comanda lui Claudiu Niculescu, Grozav fiind titular, meci de meci. După victoria 3-0 cu Gaz Metan Mediaş, Gicu Grozav a fost desemnat jucătorul meciului. Mai mult, acesta a mai punctat o dată, pe final, golul fiind anulat eronat, pentru o poziţie de ofsaid.
Tot în etapa a XXVI-a a Ligii I, Daniel Tătar şi Răzvan Dâlbea au evoluat pentru Voinţa Sibiu în înfrângerea cu 3-0 din ”Giuleşti”, în vreme ce Călin Cristea a intrat în repriza secundă a jocului dintre Pandurii Târgu Jiu şi FCM Târgu Mureş. Fotbalistul echipei FC Vaslui, Nicuşor Stanciu a bifat şi el 15 minute în partida cu ultima clasată, CS Mioveni. Albaiulianul nu a mai prins postul de titular după înfrângerea din runda precedentă a Vasluiului cu Voinţa Sibiu.
Albaiulienii Mihai Mincă şi Andrei Zăgrean nu au bifat nici un minut în această rundă. Primul nu a prins lotul pentru meciul cu Petrolul, iar Zăgrean a fost doar rezervă în ”Giuleşti”.
l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com