Gicu Grozav urmărit de scouterii echipei Malaga dar preţul transferului a depăşit bugetul ibericilor

7 februarie 2013 15:240 comments

536674-cpd9632-gicu-grozavDubla amicală cu Polonia și Australia a avut o miză importantă pentru albaiulianul Gicu Grozav. Fotbalistul a fost urmărit la ambele meciuri de scouterii echipei de fotbal Malaga, oraș în care s-au disputat ambele partide.
Conform Prosport.ro, spaniolii au venit încă de la meciul cu Polonia pentru a-l urmări pe Gicu și au fost interesați ce număr poartă jucătorul Petrolului. Cu toate că a avut unele ezitări spaniolii s-au declarat încântați de tehnica și jocul atacantului fapt pentru care au fost prezenți și la meciul următor. În primul meci, cu Polonia, Grozav a marcat singurul gol pentru România, dar echipa noastră a pierdut cu scorul de 1-4. Scouterii au fost prezenți special pentru albaiulian și la meciul contra Australiei și au încercat să strângă cât mai multe informații de la reprezentanții presei române.
Toate bune și frumoase, reprezentanții ibericilor fiind mulțumiți de jocul românului și din al doilea meci dar lucrurile au dat cu virgulă când au fost informați despre prețul eventualului transfer, 2-3 milioane de euro. Aceștia au zâmbit “mulțumiți” semn că bugetul lor pentru transferuri nu este așa mare sau că, pur si simplu căutau fotbaliști cu prețuri mai mici de transfer.

Sursa foto: gsp.ro
Dragoș Suciu

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com