Gol fabulos pentru Gicu Grozav

22 martie 2012 15:520 comments

Albaiulianul vândut de Unirea Alba Iulia la Standard Liege, la începutul anului 2010, face ravagii în acest retur în Liga I, reuşind să înscrie pentru Universitatea Cluj în partida din etapa cu numărul 22, contra celor de la Astra Ploieşti.
Gicu Grozav a reuşit să înscrie printr-o “foarfecă” de excepţie, de la aproximativ 10 metri, în minutul 76, reuşind să aducă scorul la 2-1 pentru Universitatea Cluj. Atacantul se află la a treia reuşită în acest retur şi promite să nu se mai oprească aici.
„În primul rând, mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm toate cele puncte. Am obţinut o victorie de moral, una foarte importantă pentru noi, de care aveam foarte mare nevoie, iar acum sperăm să continuăm parcursul bun şi să câştigăm la Chiajna. Suntem conştienţi că au o echipă foarte bună, cu un parcurs bun în acest retur, dar noi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm toate cele 3 puncte”, a declarat Gicu Grozav.
Conform atacantului, acesta a semnat imediat după jocul cu Steaua Bucureşti un contract pe trei sezoane cu ”şepcile roşii”. Parcursul bun din acest retur l-au dus pe Grozav în vizorul marilor echipe din România, Gigi Becali vorbind deseori despre un posibil transfer al atacantului albaiulian.
l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com