Golul lui Mihai Petrescu a adus trei puncte mari „alb-negrilor”

16 septembrie 2012 15:280 comments

Unirea Alba Iulia s-a impus cu scorul de 1-0, în compania formaţiei antrenate de Adrian Falub. După o primă repriză bună, în care arădenii s-au apropiat cu greu de poarta lui Tiut, în mitanul secund, echipa arădeană a fost la un pas de a egala.
Echipa lui Gherman a început partida cum nu se puteam mai bine. În minutul 9, Mihai Petrescu l-a învins pe Amadio cu un şut la colţul lung. Albaiulienii au mai ratat câteva oportunităţi de a marca prin Bucurică şi Mureşan, dar la pauză Unirea a intrat cu avantaj minim la cabine.
Actul secund a adus o echipă schimbată a arădenilor. UTA a devenit mai periculoasă, dar inspiraţia defensivei lui Gherman a făcut ca tabela să rămână neschimbată.
Unirea Alba Iulia: Tiut – Potopea, Schuller, Bumbac, Bucurică – Oară, Istrate, M.Oprea, Petrescu – Mureşan, Mândruşcă. Rezerve: Clipici, Rondak, Contor, Man, Moga, Coţolan, Fulea. Antrenor: Stelian Gherman.
UTA Arad: Amadio – Calvin, G. Neagu, Gligor (cpt.), D. Matei, Siminic, Lazea, Marginean, Hiago, Sg. Pop, Weller.Rezerve: Smaranda, C. Ene, C. Miron, Buono, C. Bucur, Birza, Laso. Antrenor: Adrian Falub.

Suporterii arădeni i-au cerut demisia lui Adrian Falub

Un grup de 15 suporteri a încurajat gruparea din Arad la Alba Iulia, iar în repriza secundă aceştia au cerut demisia lui Adrian Falub. Scandările preferate au fost: „Falub, lasă-ne” sau „Demisia, demisia”.
Pe parcursul meciului de la Alba Iulia, Adrian Falub a fost ţinta injuriilor venite din partea suporterilor albaiulieni. Aceştia nu au uitat că, sub comanda lui Adrian Falub, echipa nu a reuşit să câştige niciun meci în deplasare în Liga I. Mai mult, conform acestora, tehnicianul „bătrânei doamne” a răspuns şi el suporterilor.

Adrian Falub, după înfrângerea de la Alba Iulia: „A fost un arbitraj execrabil. Sunt sigur că a fost penalty clar în prima repriză”

Antrenorul Adrian Falub a fost învins de fosta echipă, Unirea Alba Iulia, pe „Cetate”. Tehnicianul arădenilor s-a arătat nemulţumit de prestaţia brigăzii de arbitri. Acesta susţine că UTA ar fi avut penalty clar în prima parte a jocului şi că are dubii asupra golului anulat în repriza secundă.
„Ne-am creat destule situaţii de a marca. Am pierdut un joc pe prostia noastră şi pe faptul că nu am reuşit să marcăm. E o problemă mare, că ne creăm situaţii şi nu reuşim să marcăm. Nu cred că a fost penalty, sunt sigur că a fost penalty clar. A fost un arbitraj execrabil din punctul meu de vedere. A întrerupt jocul, penalty neacordat, nu ştiu dacă a fost ofsaid la golul pe care l-am marcat, cred că a fost un arbitraj slab”, a declarat Adrian Falub, antrenor principal UTA Arad.
Chiar dacă a dus un duel verbal cu suporterii Unirii, Falub a negat acest lucru la conferinţa de presă.

Stelian Gherman, după a doua victorie din trei jocuri: „Îmi felicit jucătorii pentru implicarea în meci”

Stelian Gherman repetă isprava făcută în urmă cu un an, când echipa a început târziu pregătirea şi a reuşit să fie una dintre surprizele plăcute ale sezonului. Situaţia de la Alba Iulia de acum este una mai dramatică, dar, chiar şi aşa, elevii lui Gherman au acumulat şase puncte din nouă posibile.
„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru implicarea în meci. Nu am ce să le reproşez. Mă aşteptam să cădem din nou fizic, dar, de când am ridicat nivelul de pregătire, am rezistat mai mult. În repriza a doua, am avut puţine oportunităţi, poate doar acea fază a lui Mândruşcă. În rest, cei de la UTA ne-au dominat, au avut o posesie bună. Din păcate, încă nimic nu se întâmplă la această echipă din problemele ce mă dor cel mai tare”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.
Gherman a mărturisit că Stan şi Schuller sunt curtaţi de FC Vaslui, dar şi de alte grupări din Liga I. Cel mai probabil, şefii Unirii îi cotează pe cei doi fundaşi la 150.000 de euro.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com